All news

2017-01-16

Intas dokončila akvizici

Společnost Intas Pharmaceuticals oznámila, že prostřednictvím své dceřiné společnosti Accord Healthcare dokončila akvizici společnosti Actavis UK a Actavis Irsko za cenu 603 milionů liber od společnosti Teva Pharmaceutical Industries. Tento obchod proběhl na základě antimonopolních požadavků Evropské komise na odprodej části aktiv poté, co společnost Teva koupila výrobce generických léků Actavis.

Díky této akvizici posílí společnost Accord svou pozici na maloobchodních trzích ve Spojeném království a Irsku a stane se významným hráčem na evropské úrovni. Společnost Intas pak postoupí mezi 20 největších světových producentů generik.

Vztahy se zákazníky a dodavateli vždy byly a budou pro Accord na prvním místě a sloučení aktivit společností Accord se společnostmi Actavis UK a Actavis Irsko je dále posílí. Společnosti Accord a Actavis UK a Actavis Irsko usilují o udržení vysokého standardu stávající spolupráce a o to, aby jejich vztahy nadále zůstaly na vysoké úrovni.

Upozornění:
Ochranná známka Actavis je užívána na základě licence udělené společností Teva Pharmaceuticals Europe B.V.

Čtěte více

All news